Cannot go past server selection

Client and computer problems go here.
Post Reply
ruslan87
Posts: 5
Joined: 07 Nov 2021 19:44

Cannot go past server selection

Post by ruslan87 »

I am a new player, i installed the "ROF client" from steam, i didn't even start it up and did exactly as instructed in one the "How to play" posts. I typed in my account info and password, logs in fine, server selection seems fine, i go to join Casual Dreams server and it doesn't even load the loading screen, it is like as if the game is frozen.

Any help would be greatly appreciated.
korthain
Posts: 5
Joined: 05 Nov 2021 16:22

Re: Cannot go past server selection

Post by korthain »

This can happen if the game is from Steam and it has attempted to update. I personally did not use the steam RoF Client as this has been an issue in the past. I know files can not be posted on the boards. If you want a different RoF client to avoid the steam issue google RoF2 Client EQ. You should find a few. I use the one that is on the Imperium Server Forms.

Hope this helped
ruslan87
Posts: 5
Joined: 07 Nov 2021 19:44

Re: Cannot go past server selection

Post by ruslan87 »

Thank you, I will try to look for the ROF2 client.
ruslan87
Posts: 5
Joined: 07 Nov 2021 19:44

Re: Cannot go past server selection

Post by ruslan87 »

I Downloaded the ROF2 client, and I did the "how to play" exactly as it states, i can see that the server is shown in game like before, i try to join it and it does the same thing, it blackscreen freezes the game. I really am trying to figure this out.
korthain
Posts: 5
Joined: 05 Nov 2021 16:22

Re: Cannot go past server selection

Post by korthain »

It may also be your Username/Password issue according to this thread

http://forum.casualdreams.org/viewtopic.php?t=945
ruslan87
Posts: 5
Joined: 07 Nov 2021 19:44

Re: Cannot go past server selection

Post by ruslan87 »

This isn't a second account, it is the only account i have, i am a new player.
ruslan87
Posts: 5
Joined: 07 Nov 2021 19:44

Re: Cannot go past server selection

Post by ruslan87 »

Ok if its my username/password how do i fix it?
Post Reply